Årets første blogg

Årets første blogg inneholder fotoserie fra kursreisen til Lech

Året 2013 er tilbakelagt med gode resultater og Coltene går nå inn i sitt 51 år. Året 2014 startet som tidligere år på best tenkelige måte med kursreise til Sveits og Østerrike.

I samarbeid med NDD reiste vi den 16. januar sammen med 20 tannleger fra Oslo, Sandefjord,Stavanger og Bergen direkte til Coltenes fabrikk der vi bla. fikk se hvordan moderne kompositt blir produsert. Etter lunsj fikk vi siste nytt innen Endo og ble kurset i bruken av Coltenes nye maskinelle filer Hyflex CM og Guttaflow rotfyllingsmateriale.

Deretter reiste vi til legendariske Lech hvor vi bodde i Oberlech på 4-stjerners Hotellet Montana, som ligger i 1700 meters høyde, midt i Arlberg fjellene.
Fredag morgen dro hele gjengen for å teste løypene i «The White Ring» – det lengste skirennet i verden: 22 kilometer med bakker. Om ettermiddagen holdt NDD vedlikeholdskurs om hva som er nødvendig for å ha en driftssikker praksis. Resten av helgen ble tilbrakt i Lechs flotte skibakker i strålende påskevær. Fotoserie finner du her

Neste års tur er allerede planlagt, så hold av datoen 15-19. januar 2015.

En god start på året er også utstillingen på Vestlandsmøtet i Bergen. Rekordstor oppslutning. Tett fulgt av NTFs januarkurs der jeg også fikk være tilstede på kurset med «komposittgutta» Tom Paulseth, Arne Lund og Torgils Lægreid. Ekstra morsomt for meg er at de har med seg Coltenes kompositt Synergy D6 (trykk her for å se siste komposittstudie fra NIOM), kofferdamutstyr fra Hygenic og herdelamper.

Regner med å treffe noen av dere under Holmenkollsymposiet eller Midtnorgemøtet i mars.

Beste hilsen

Posted in Ragnhildsblogg innlegg.

Legg igjen en kommentar