Spennende nyheter i forkant av NorDental 2017

“Det er lov å velge det beste”

NorDental Stand B01-19

affinis-bloggbilde 373x202

Alle kan være «Den digitale tannlegen» Du kjenner Affinis avtrykksmasse, du vet hvordan du håndtererer den og vil ikke gå over til noen annen avtrykksmetode. Men du vil gjerne være «digital tannlege» og få tannteknikeren til å bruke digitale modeller av dine kasus. Derfor ber du tannteknikeren om å scanne ditt avtrykk slik at informasjonen kan brukes digitalt. For at du skal kunne gjøre dette, har Coltene tilsatt AFFINIS elementer med reflekterende egenskaper slik at avtrykket kan scannes med særdeles god presisjon. Vi kaller dette produktet for AFFINIS DCode. Det er akkurat den samme AFFINIS avtrykksmasse du har brukt tidligere, med de samme egenskapene og til samme pris. Dette gir deg en  god start inn i den digitale verden.  

Biosonic UC150 200x120 bilde

Det er lov å være litt analog også. Coltene lanserer BioSonic UC150, et effektivt og stillegående ultralydsbad med flere nye funksjoner som touch screen, datalogging og varmeaktivering.  Samtidig presenteres UC40 – en universal rengjøringsvæske som erstatter UC30 og UC32. Du finner mer informasjon og brosjyrer på produktbildet.

styleitaliahno 200x90

Har du hørt om StyleItaliano? «StyleItaliano» er en kompositt teknikk som blir fremhevet på kurser over hele verden, og det er allerede holdt mange kurs i Norge. Grunnideen er å forenkle ferdiggjøring av estetiske  komposittarbeider, aller helst bare med få fargekombinasjoner. Internasjonalt er Brilliant Everglow anerkjente tannlegers favorittkompositt. Brilliant Everglow dekker alle krav i  «StyleItaliano» teknikken.

Vi arrangerer  sammen med Lic Scadenta «Midnattsol-golf»  7.-10. juni 2018. Dette er lagt opp som en moro-tur der alle, fra de som bare spiller litt– til de som spiller mye, skal hygge seg sammen. Her blir ingen konkurranse, bare en flott opplevelsestur!  

 autumn 50x35 Velkommen til oss på stand B01-19 for en hyggelig prat, råd og innspill om våre nye produkter.

Der kan du også melde deg på/få mer info om Midnattsol-golfen og vi har noen få plasser igjen til alpene i  januar 2018.

Håper vi ses.

Det er lov å velge det beste

signatur

alpetur2018_001 800x223
Posted in Ragnhildsblogg innlegg.

Legg igjen en kommentar